Udka z kurczaka marynowane sojowo z grzybami Shiitake
Udka z kurczaka marynowane sojowo z grzybami Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 405 kalorii, 48g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 6,93 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, olej roślinny, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pyogo Bohsot (marynowane grzyby Shiitake), Makaron Ryżowy Z Marynowanym Tofu I Grzybami Shiitake, oraz Kurczak na parze i grzyby Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
W naczyniu do pieczenia, połączyć sos sojowy, czosnek, imbir i ostry sos. Wymieszać w 1/2 szklanki wody.
Dodać udka kurczaka i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, obracając kilka razy.
Doprowadzić kurczaka do temperatury pokojowej. Wyrzucić połowę marynaty.
Piec kurczaka przez 40 minut, fastrygowanie kilka razy.
Tymczasem rozgrzać olej w dużej, nonstick patelni.
Dodać shiitake, sól i pieprz; gotować na umiarkowanie dużym ogniu przez 4 protokół.
Dodaj szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu przez 5 protokół. Wymieszaj sok z cytryny i olej z orzechów włoskich i podawaj z kurczakiem.