Udka Z Kurczaka Faszerowane Owsem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych owsianymi udkami kurczaka. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 485 kalorii, 26g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczarki, udka kurczaka, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Udka kurczaka nadziewane szynką ze słodką papryką, miodem i cebulą kompot, Nogi kurczaka z grilla, oraz Udka Z Kurczaka.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 425º.
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu aż do stopienia.
Dodać szalotki i gotować do początku do brązowego, o 4 protokół.
Dodać rozmaryn i posiekane grzyby. Gotuj mieszając często, aż grzyby uwolnią swój płyn i zaczną brązowieć, około 8 minut.
Dodać owies i tosty przez 1 minut, następnie dodać bulion z kurczaka i gotować, aż płyn zostanie wchłonięty, o 4 protokół.
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Cebulę ułożyć na dnie patelni i wymieszać z oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Podziel wypełnienie między kieszonkę każdego uda kurczaka, w którym usunięto kość.
Umieścić kurczaka na górze cebuli szwu stronie w dół i pieczone, aż kurczak będzie złoty kolor i natychmiastowy termometr odczytu włożony do najgrubszej części uda rejestruje 74°, o 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed podaniem.