Ubrane Psy
Przebrane psy mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, hot dogi, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Inspirowane tajskim Street Dogs: grillowane Hot dogi z Peanutty czosnek, imbir, i kolendry Slaw, Wystrojone Steki, oraz Dressed-Up Cornish Hen.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Mieszaj mleko tylko do zwilżenia.
Obrócić na obsypaną mąką powierzchnię; zagnieść 10-12 razy.
Posmarować masłem, posypać serem i natką pietruszki.
Umieść hot dogi na szerokim końcu klinów i zwiń.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia z punktem w dół.
Piec w temperaturze 425° przez 25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Hot dogi w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, Gewurztraminerem i winem różowym. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.