Ubijana feta z orzechami włoskimi
Ubijana feta z orzechami włoskimi to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka philadelphia cream cheese, plantatory orzechy włoskie, ser feta athenos, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Owijki do sałaty Lamb Slider z ubitą fetą, Bita sałatka Brie z daktylami i kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Bita Cheddar Chrzan Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarożek, ser feta i olej z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać z orzechami włoskimi.
Podawać z różnymi krakersami.