Tłumne chipsy Tortilla to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 23 i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krem knudsen, guacamole, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tłumne Kakao, 12 tłum-Przyjemny z serem, oraz Tłumny Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.brązowe mięso na patelni. Wymieszać w 1/2 szklanki salsy i mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Zęby Przyrodzenia
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść chipsy tortilla w naczyniu do pieczenia 13x9 cali. Przykryć warstwami po połowie każdej mieszanki mięsa, pomidorów i sera; powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piec 8 min. albo aż ser się rozpuści. Top z guacamole, kwaśną śmietaną i pozostałą 1/2 szklanki salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę