Tłuczone słodkie ziemniaki z gruszką, szałwią i rumianym masłem
Puree słodkie ziemniaki z gruszką, szałwią i rumianym masłem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka masła, szałwii, słodkich ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Bourbon Bourbon Puree Słodkie Ziemniaki, Puree Ziemniaczane Z Rumianym Masłem, oraz Puree Ziemniaczane Z Rumianym Masłem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. dokładnie szoruj słodkie ziemniaki i nakłuj widelcem.
Piec przez 40 do 60 minut lub do miękkości.
Tymczasem na rumiane masło rozpuścić masło na średnim ogniu w dużym rondlu. Gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, przez 10 do 12 minut lub aż lekko rumiane i pachnące.
Ostrożnie pokroić na połowę ziemniaki i wyjąć miąższ. Rozgnieść do pożądanej konsystencji w dużej misce. Puree ziemniaczane, gruszki w puszkach i szałwia wymieszać z rumianym masłem w rondlu. Gotować i mieszać aż do ogrzania. Doprawić do smaku solą i pieprzem.