Tłoczona włoska kanapka z Pesto
Przepis tłoczony włoską kanapkę z Pesto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 14 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pesto, ciabatta, prosciutto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Włoska Kanapka Prasowana, Prasowana Kanapka Z Bajglem, oraz Tłoczona kanapka piknikowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ciabattę na pół poziomo. Wydrąż górną i dolną połówkę chleba; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku.
Posmarować pesto dolną połową chleba.
Warstwa prosciutto, papryka paski, i ser na pesto; posypać pieprzem. Wymień górną połowę chleba. Zawiń Bochenek w folię i folię i umieść na talerzu; top z ciężką patelnią wypełnioną ciężkimi puszkami. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub na noc.
Zdjąć folię i folię; kanapkę pokroić na 8 sztuk.