Tęczowy Ryż Smażony
Przepis Rainbow smażony ryż jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, jajko, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Pan Smażony Pstrąg Tęczowy, Tęczowy ryż, oraz Ryż Tęczowy Dominikański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz sos sojowy przez pieprz w małej misce, mieszając trzepaczką. Odstawić.
Aby przygotować smażyć, rozgrzać olej roślinny w woku na dużym ogniu.
Dodaj jajko; stir-fry 30 sekund lub aż jajecznica.
Dodać cebulę i imbir; smażyć 1 minutę.
Dodaj krewetki, groszek, i ryż; stir-fry 3 minut lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszać z sosem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.