Tęczowe Ciasteczka

Tęczowe Ciasteczka
Tęczowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 180 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę migdałową, gładki dżem morelowy, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tęczowe Ciasteczka, Tęczowe Ciasteczka, oraz Tęczowe Ciasteczka Jajeczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalny sprzęt: będziesz potrzebował trzech 9-na-12-calowych galaretek lub obramowanych blach do pieczenia, aby zrobić te warstwowe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Będziesz potrzebował trzech 9-na-12-calowych galaretek lub obramowanych blach do pieczenia, aby zrobić te warstwowe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Prep Patelnie: stanowisko stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzać do 350 stopni F. masło i mąka trzy 9-przez-12-calowe galaretki roll patelnie lub obramowane blachy do pieczenia i linii z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Połącz pastę migdałową i 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
2
Wymieszać na średniej prędkości, aż mieszanina będzie w drobnym kruszy. Beat w 2 1/2 kije masła, kilka sztuk na raz, aż dobrze połączone. Ubić żółtka, po kolei, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Przesiać 2 szklanki mąki na arkuszu pergaminu i posypać solą na wierzchu; dodać do miski miksera i ubić, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W czystej misce ubijamy białka do uzyskania piany; podczas ubijania powoli dodajemy pozostałe 2 łyżki cukru i ubijamy do uzyskania jędrnych szczytów (lub mikserem ręcznym). Złóż około jednej trzeciej mieszaniny białka jaj do ciasta za pomocą gumowej szpatułki, a następnie delikatnie złóż resztę. Ciasto powinno być puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Pokoloruj ciasto: podziel ciasto równomiernie między 3 miseczki. Wymieszać wystarczającą ilość czerwonego barwnika spożywczego do 1 miski, aby uzyskać głęboki kolor łososia. Wymieszać tyle zielonej żywności barwiących do innej miski, aby średni zielony kolor. Pozostaw trzecią miskę bez koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Przenieść ciasto do przygotowanych patelni (po jednej patelni na każdy kolor). Zanurz szpatułkę offsetową w wodzie i rozprowadź ciasto na krawędzi każdej patelni, wygładzając wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż ciasta zostaną ugotowane i zaczną brązowieć na brzegach, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w patelniach na stojakach z drutu.
1
Połowę dżemu równomiernie rozprowadzić na zielonej warstwie ciasta prawie do samego końca. Odkręć gładką warstwę ciasta, odwracając ją na inną patelnię lub deskę do krojenia; odkleić pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Ostrożnie przesuń gładką warstwę na zieloną warstwę (w razie potrzeby użyj szerokiej szpatułki przesuniętej, aby ci pomóc).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
3
Rozłóż pozostały dżem na gładkiej warstwie. Odblokuj czerwoną warstwę ciasta i przesuń ją na gładką warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
4
Przykryj ciasto folią i wierzch jedną z pustych patelni; umieść kilka ciężkich puszek na górze, aby zważyć warstwy. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1
Wyjmij puszki i folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Umieść deskę do krojenia na wierzchu ciasta i Odwróć, aby rozpakować ją na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Usuń pergamin z górnej części zielonej warstwy.
4
Przyciąć ciasto: przyciąć boki nożem, aby proste krawędzie. Spryskaj stojak z drutu sprayem do gotowania; Ustaw stojak na blasze do pieczenia. Ostrożnie wsuń ciasto na stojak, używając szerokiej szpatułki przesuniętej, aby pomóc, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Przykryć czekoladą: roztopić czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą; zalać ciasto. Zanurz szpatułkę offsetową w gorącej wodzie i wygładź górę i boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Ustaw lekko. Zeskrobać faliste linie do czekolady widelcem; ostudzić jeszcze kilka minut, aż czekolada jest w większości zestaw, ale nadal lekko lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7
Pokrój na kawałki: Przesuń ciasto z powrotem na deskę do krojenia. Pokrój poprzecznie na 6 pasków, a następnie pokrój każdy pasek na 8 prostokątnych kawałków. Aby uzyskać czyste krawędzie, zanurz nóż w ciepłej wodzie i przetrzyj go szmatką między cięciami. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Jeśli linie w czekoladzie nie utrzymują swojego kształtu, niech czekolada Ustaw trochę dłużej i spróbuj ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn