Tymianek i przyprawa-polędwica pieczona wołowa au Jus

Tymianek i przyprawa-polędwica pieczona wołowa au Jus
Tymianek i przyprawa-przetarł pieczeń polędwica au Jus może być tylko sos szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 7 i kosztuje 3,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tymianek i przyprawa-polędwica pieczona wołowa au Jus, Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Przyprawami.

Instrukcje

1
Połącz 2 łyżeczki tymianku, sól, pieprz i ziele angielskie w małej misce. Rub mieszaninę równomiernie po wszystkich stronach wołowiny. Owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać wołowinę na patelnię; gotować przez 5 minut, zmieniając kolor na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Przenieść wołowinę do palarni pokrytej natryskiem; umieścić stojak w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Piec w temperaturze 400 przez 26 minut lub aż termometr zarejestruje 135 lub pożądany stopień doness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Wlać brandy do patelni do pieczenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj szalotki na patelni; gotować 4 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodaj mieszaninę brandy, bulion, i pozostałe 1 łyżeczka tymianku na patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 4 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Podawać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
13
Nuta wina: klasyczna polędwica z pieczonej wołowiny to kwintesencja cabernet sauvignon. Cabernet ma majestatyczną strukturę i głęboki, bogaty smak, odzwierciedlając wszystko, co ma do zaoferowania polędwica. Spróbuj jednego z najbardziej wystawnych, miękkich i bogatych cabernetów w Napa Valley: Shafer One Point Five Stag ' s Leap District Cabernet Sauvignon 2004 (65 USD). -- Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia7
Magazyn