Tymbale z kiełbasą i ryżem

Tymbale z kiełbasą i ryżem
Kiełbasa i ryż Timbale może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści bazylii, ser Pecorino romano, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryżowy timbale z dynią i kiełbasą i najważniejszą rozdzielczością, Zabawa z jedzeniem lub Fava Bean Risotto Timbale-Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux fèves, oraz Bakłażan Tymbale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ryż, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż ryż będzie miękki, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Spuścić, potrząsając durszlak, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Rozłóż ryż na blasze do pieczenia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i umieść blachę do pieczenia na środkowym stojaku. Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż rumiane, o 6 protokół. Tear bazylii i dodać do patelni wraz z czosnkiem i koncentratu pomidorowego. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, mieszając, aż pasta pomidorowa brązowieje, o 4 protokół. Mieszać w bulionie z kurczaka, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W międzyczasie posmaruj dno i boki 8-calowej patelni springform pozostałą 1 łyżką masła. Przykryć patelnię bułką tartą, dotykając, aby usunąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
9
Umieść jajka i wszystkie oprócz 3 łyżek sera pecorino w małej misce i ubić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Umieść schłodzony ryż w misce, dodaj mieszaninę jajek i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Przenieść około dwóch trzecich mieszanki ryżu do przygotowanej patelni springform. Używając wilgotnych palców, wklep ryż na dno i po bokach patelni, tworząc warstwę o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
12
Umieść plastry provolone na ryżu na patelni. Łyżka około trzech czwartych nadzienia kiełbasy na provolone, wypełniając go do 1/2 cala od góry. Pozostałą masę ryżową przykleić do nadzienia, następnie posypać pozostałymi 3 łyżkami sera pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
ProvolonProvolon
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Umieść patelnię na gorącej blasze do pieczenia i piec do złotego koloru, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Przenieść do stojaka i ostudzić, 5 minut.
15
Uruchom mały nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować timbale, a następnie usuń bok patelni. Wsuń szpatułkę pod timbale i przenieś ją na talerz. Pozostałą kiełbasę rozrzedzić odrobiną wody i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Podawać z timbale.
17
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn