Tylko Brzoskwiniowe Ciasta Ręczne

Tylko Brzoskwiniowe Ciasta Ręczne
Po prostu brzoskwiniowe ciasta ręczne mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 279 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz masło, cynamon, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z szynką i groszkiem, Cherry Jam Hand Pie, oraz Paszteciki z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Połączyć skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki cukru; dodać do patelni. Wymieszać z brzoskwiniami, cynamonem i solą. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje, o 25 protokół, często mieszając. Gotować przez minutę; zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny. Całkowicie schłodzić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Pokrój skórki na ćwiartki; łyżka 2 łyżki napełniania do środka każdej ćwiartki, pozostawiając 3/4-calowe ciasto odkryte z każdej strony. Złożyć ciasto nad nadzieniem; nacisnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Przenieść placki do 2 arkuszy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Wierzch ciasta posmarować jajkiem; posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wytnij 1-centymetrową szczelinę w górnej części każdego ciasta.
7
Piec w temperaturze 425 stopni przez 18 do 20 minut, aż złoty, obracając blachy do pieczenia między górną i dolną półką w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn