Tylko Brzoskwiniowe Ciasta Ręczne

Tylko Brzoskwiniowe Ciasta Ręczne
Po prostu brzoskwiniowe ciasta ręczne mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 279 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz masło, cynamon, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z szynką i groszkiem, Cherry Jam Hand Pie, oraz Paszteciki z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Połączyć skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki cukru; dodać do patelni. Wymieszać z brzoskwiniami, cynamonem i solą. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje, o 25 protokół, często mieszając. Gotować przez minutę; zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny. Całkowicie schłodzić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Pokrój skórki na ćwiartki; łyżka 2 łyżki napełniania do środka każdej ćwiartki, pozostawiając 3/4-calowe ciasto odkryte z każdej strony. Złożyć ciasto nad nadzieniem; nacisnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Przenieść placki do 2 arkuszy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wierzch ciasta posmarować jajkiem; posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Wytnij 1-centymetrową szczelinę w górnej części każdego ciasta.
7
Piec w temperaturze 425 stopni przez 18 do 20 minut, aż złoty, obracając blachy do pieczenia między górną i dolną półką w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn