Txilindron de Cordero (gulasz jagnięcy)

Txilindron de Cordero (gulasz jagnięcy)
Txilindron de Cordero (gulasz jagnięcy) jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.62 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wina, butelkowanej pieczonej papryki, baranka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz jagnięcy Jo, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jagnięcinę posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodać połowę jagnięciny, brązowienie ze wszystkich stron, i usunąć jagnięcinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj jagnięcinę, Wino i czosnek, mieszając, aby połączyć. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę lub aż jagnięcina jest miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z papryką; przykryć i gotować 15 minut lub aż jagnięcina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia33
Magazyn