Txilindron de Cordero (gulasz jagnięcy)
Txilindron de Cordero (gulasz jagnięcy) jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.62 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wina, butelkowanej pieczonej papryki, baranka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz jagnięcy Jo, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać połowę jagnięciny, brązowienie ze wszystkich stron, i usunąć jagnięcinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą jagnięciną.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać z mąką.
Dodaj jagnięcinę, Wino i czosnek, mieszając, aby połączyć. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę lub aż jagnięcina jest miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z papryką; przykryć i gotować 15 minut lub aż jagnięcina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.