Twaróg Truskawkowy
Twarożek truskawkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 42 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego, Twaróg Truskawkowy, oraz Twaróg Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki przetwarzaj w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki. Wycisnąć truskawki przez duży sitko z drucianej siatki do średniej miski, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku; wyrzucić miąższ i nasiona.
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w 3-qt. rondel; stopniowo ubijamy przecier truskawkowy i świeży sok z limonki.
Ubij 3 duże jajka i 2 żółtka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając i gotować, stale ubijając, 1 minutę.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle.
Umieścić folię bezpośrednio na ciepłym twarogu (aby zapobiec tworzeniu się filmu); schłodzić 8 godzin.
Podawać z gorącymi herbatnikami, Muffinkami truskawkowo-Lemoniadowymi lub jako nadzienie do skorupek tarty.