Twarożek Mięsny

Twarożek Mięsny
Twarożek wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. To danie główne ma 163 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser, jajko, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Koper twaróg Bochenek, Swiss Cheese Meat Loaf, oraz Chleb Mięsny Nadziewany Serem.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Wciśnij w nieostre 8-in. kwadratowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Posypać parmezanem; piec 10-15 minut dłużej lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Spuścić; odstawić na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn