Twarożek i migdałowy chleb pszenny

Twarożek i migdałowy chleb pszenny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Serek i migdałowy chleb pszenny spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 299 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mąkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Pełnoziarnisty truskawkowy Serek śmietankowy z polewą Nutella, Cynamon migdałowy ciemna czekolada Małpi chleb z serem śmietankowym mżawka, oraz Tosty Migdałowy Chleb Pełnoziarnisty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać ciepłą wodę, brązowy cukier i drożdże; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Odstawić, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę, około 5 minut. Smarować oddzielną dużą miskę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Do mieszaniny drożdży wymieszać bitą śmietanę z serem, migdałami, mlekiem, olejem roślinnym, miodem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
( 23)( 23)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Przełożyć do blendera; zmiksować na kremową i gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Powoli wymieszać mąkę uniwersalną i mieszankę twarogu razem w dużej misce; dodać mąkę pełnoziarnistą. Wymieszaj, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Obrócić ciasto na mąkę; zagniatać, aż będzie gładkie i sprężyste, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Umieść ciasto w wysmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch ciasta. Przykryć miskę ręcznikiem i odstawić do podwójnej wielkości, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na chleb o wymiarach 5x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Ciasto rozwałkować i ponownie zagnieść na posmarowanej mąką powierzchni; uformować w bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
10
Ciasto przekładamy na natłuszczoną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
11
Odstawić w ciepłym miejscu, aż do podwójnej wielkości, 45 minut.
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb zostanie zrobione w środku i top jest rumiane, 50 do 60 minut. Przykryj chleb folią aluminiową, jeśli podczas gotowania zrobi się zbyt ciemno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn