Twarożek i migdałowy chleb pszenny

Twarożek i migdałowy chleb pszenny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Serek i migdałowy chleb pszenny spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 299 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mąkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Pełnoziarnisty truskawkowy Serek śmietankowy z polewą Nutella, Cynamon migdałowy ciemna czekolada Małpi chleb z serem śmietankowym mżawka, oraz Tosty Migdałowy Chleb Pełnoziarnisty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać ciepłą wodę, brązowy cukier i drożdże; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Odstawić, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę, około 5 minut. Smarować oddzielną dużą miskę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Do mieszaniny drożdży wymieszać bitą śmietanę z serem, migdałami, mlekiem, olejem roślinnym, miodem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Przełożyć do blendera; zmiksować na kremową i gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Powoli wymieszać mąkę uniwersalną i mieszankę twarogu razem w dużej misce; dodać mąkę pełnoziarnistą. Wymieszaj, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Obrócić ciasto na mąkę; zagniatać, aż będzie gładkie i sprężyste, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
7
Umieść ciasto w wysmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch ciasta. Przykryć miskę ręcznikiem i odstawić do podwójnej wielkości, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na chleb o wymiarach 5x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Ciasto rozwałkować i ponownie zagnieść na posmarowanej mąką powierzchni; uformować w bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
PunchPunch
10
Ciasto przekładamy na natłuszczoną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
11
Odstawić w ciepłym miejscu, aż do podwójnej wielkości, 45 minut.
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb zostanie zrobione w środku i top jest rumiane, 50 do 60 minut. Przykryj chleb folią aluminiową, jeśli podczas gotowania zrobi się zbyt ciemno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn