Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym

Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym
Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,4 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 43g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju sezamowego, sos sojowy, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym, Sezamowy tuńczyk Ahi z sosem sojowo-imbirowo-limonkowym, oraz Seared Sesame Tuna W / Ginger Carrot Sauce dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn