Tuńczyk Z Kaparem I Salsą Z Czerwonej Cebuli

Tuńczyk Z Kaparem I Salsą Z Czerwonej Cebuli
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Tuńczyk z Kaparem i czerwoną cebulą Salsa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kapary, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Dip Z Kapara Z Tuńczyka, oraz Dip Tunan i Kapar.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn