Tuńczyk Z Kaparem I Salsą Z Czerwonej Cebuli

Tuńczyk Z Kaparem I Salsą Z Czerwonej Cebuli
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Tuńczyk z Kaparem i czerwoną cebulą Salsa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kapary, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Dip Z Kapara Z Tuńczyka, oraz Dip Tunan i Kapar.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn