Tuńczyk Wędzony
Wędzony tuńczyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 13,23 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 832 kalorie, 66g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny, kawałków drewna wiśniowego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Dip Z Tuńczykiem Wędzonym, Dip Z Tuńczykiem Wędzonym, oraz Dip Z Tuńczykiem Wędzonym.
Instrukcje
Moczyć kawałki drewna w wodzie, aby pokryć co najmniej 30 minut.
Umieść steki z tuńczyka w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Wymieszać razem 2 ćwiartki wody i nast. 4 składniki; polać stekami. Uszczelnij torbę; chill 3 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Wyjąć steki z solanki. Umyć i osuszyć.
Umieść na stojaku do wyschnięcia na powietrzu 30 minut.
Pędzel z olejem roślinnym. Papryka Pat po obu stronach filetu.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na węglu.
Umieść patelnię z wodą w palaczu; dodaj wino. Wieszak z natryskiem do gotowania; miejsce w palaczu.
Umieść steki na górnym stojaku; pokrywa z pokrywą palacza. Gotować 3 do 4 godzin lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.