Tuńczyk Topi Się
Tuńczyk topi się to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tuńczyka, ser mozzarella, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Tuńczyk Topi Się, Fon-Tuńczyk Topi, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce do mieszania, połączyć słodką cebulę, odsączony tuńczyk, mozzarella, i majonez.
Rozłóż mieszaninę tuńczyka na kromkach francuskiego chleba, aby utworzyć kanapkę.
Kanapki ułożyć na prześcieradle.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.