Tuńczyk Mozzarella Topi Się
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj roztopionego tuńczyka z mozzarellą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, majonezu, bułek hamburgerowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tuńczyk Mozzarella Topi Się, Mozzarella - Pieczarkowe Topy, oraz Papryka czerwona, mozzarella i szpinak topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć tuńczyka, seler, cebula i majonez.
Rozłóż na dnie bułek; odstaw na bok wierzchołki bułek. Top mieszanki tuńczyka z plasterkiem sera i pomidora.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do ogrzania i topi się ser. Wierzch każdy z liściem sałaty; zastąpić wierzch bułki.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.