Tuńczyk i fasolka szparagowa z ryżem

Tuńczyk i fasolka szparagowa z ryżem
Tunan i fasolka szparagowa z ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 388 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bazylii, ryżu instant, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z fasolką szparagową i tuńczykiem, Zapiekany tuńczyk Ahi z chrupiącą fasolką sezamową, oraz Zapiekany Tuńczyk z fasolką szparagową, cytryną i Wasabi.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn