Tuscan Stovetop Baked Beans

Tuscan Stovetop Baked Beans
Toskańska stovetop Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól koszerna i pieprz, przyprawy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parmezan pieczona Polenta z toskańską białą fasolą, Jedna garnek toskańskiej pieczonej białej fasoli i karczochów z Ricottanem i olejem bazyliowym, oraz Rozmaryn-kurczak balsamiczny, toskańska Fasolka po pieczeniu i szpinak Pota dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać pancetta i gotować, mieszając, aż chrupiące, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
3
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodaj cebulę, seler i marchew do kapiących w garnku; posypać włoską przyprawą, płatki czerwonej papryki, 1/2 łyżeczki soli i kilka mielonych pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać czosnek i gotować 30 więcej sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Deglaze patelni z winem, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać fasolę, pomidory i bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 20 protokół. Wymieszaj skórkę z cytryny i sok; w razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z pancettą; przenieść do naczynia do serwowania. Top z parmezanem i przykryć do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Mżawka z glazurą balsamiczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
10
Zdjęcia Paul Sirisalee
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn