Turtle Nut Cake
Turtle Nut Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, połówki orzechów pekan, chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tort Żółwiowy, Tort Czekoladowo-Żółwiowy, oraz Tort Lodowy Żółw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić połowę ciasta; pozostałe ciasto wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 18 minut. Tymczasem w małym rondlu roztopić karmelki, mleko i masło.
Wyjąć z ognia; wymieszać orzechy.
Posypać kawałkami czekolady, a następnie wlać na wierzch ciasto.
Piec 20 minut dłużej lub aż ciasto spowrotem po dotknięciu lekko. Schłodzić na stojaku z drutu.
Pokroić w kwadraty i top każdy z pekan pół w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.