Turkey Lime Kabobs jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki z limonki, cebuli, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać koncentrat soku pomarańczowego, możesz śledzić to danie główne z Lody z ciemnej czekolady z nadzieniem pomarańczowym z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lime Chicken and Shrimp Kabobs, Chili-Lime Shrimp Kabobs, oraz Spicy Bud Light Lime Chicken Kabobs podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać połowę marynaty do dużej, zamykanej plastikowej torby; dodać mięso i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Pozostałą marynatę wlać do innej dużej, zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Dodaj warzywa i obróć do płaszcza. Uszczelnić i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
5
Odcedzić mięso, wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby Umożliwić
6
Odcedź warzywa, rezerwując marynatę do fastrygowania. Na metalowych lub namoczonych drewnianych szaszłykach, naprzemiennie mięso, warzywa i kliny wapienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
7
Grill, odsłonięty, na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony. Baste z marynatą reserved. Kontynuuj obracanie i fastrygowanie przez 10-12 minut lub aż soki mięsne będą czyste, a warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki