Turducken z serowych kulek

Turducken z serowych kulek
Turducken z kulek serowych może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz migdały, krakersy, azjatycką gruszkę w małych kostkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Turducken z serowych kulek, Turducken, oraz Turducken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wierzch i boki (ale nie spód) umytego lub zakwitłego sera rozprowadzić 2 łyżkami serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Umieścić na powierzchni roboczej i obficie doprawić pieprzem. Mocno wcisnąć chorizo do twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
3
Umieść Manchego i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę chorizo i całkowicie ją osłonić. (Nie musisz myć miksera między warstwami.) Przykryć Dysk Manchego warstwą chorizo i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegał. Mocno dociśnij figi do warstwy Manchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Ser ManchegoSer Manchego
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść Emmentaler i 1/2 szklanki serka do miski miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę fig i całkowicie ją osłonić. Przykryć tarczę Emmentaler warstwą fig i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Natkę pietruszki i szczypiorek Połącz w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy Emmentaler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieść cheddar i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby przykryć i całkowicie osłonić warstwę ziół. Zasłoń dysk cheddar na warstwie ziół i mocno dociśnij ze wszystkich stron, aby się przylegał. Mocno wciśnij azjatycką gruszkę do warstwy cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Gruszka AzjatyckaGruszka Azjatycka
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieść ser pleśniowy i 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubijaj na średniej prędkości, aż połączysz, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na azjatycką gruszkę, aby całkowicie otulać warstwę azjatyckiej gruszki. Mocno wcisnąć orzechy włoskie w warstwę sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Gruszka AzjatyckaGruszka Azjatycka
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Umieść kozi ser i pozostałe 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na orzechach, aby całkowicie pokryć warstwę orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Ser KoziSer Kozi
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Połącz migdały, pekany i boczek w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy koziego sera. Za pomocą przesuniętej lub dużej, wytrzymałej płaskiej szpatułki przenieś kulkę sera na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
( 23)( 23)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Podawać z krakersami lub plastrami bagietki. Jeśli nie od razu, przykryć i przechowywać w lodówce. Odstawić schłodzoną kulkę sera do temperatury pokojowej na 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Do WiązaniaDo Wiązania
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia11
Magazyn