Turcja Stado
Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 9 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, tuszę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba, oraz Turcja Stado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew i seler. Przykryć; gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut.
Umieścić kawałki tuszy indyka w garnku i dodać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć Kości (około 4 ćwiartek).
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i odtłuścić pianę z powierzchni.
Dodaj pietruszkę, tymianek, pieprz i liść laurowy. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj pokrywką lekko uchyloną i gotuj na wolnym ogniu 3 godziny.
Odcedzić wywar do dużej miski, naciskając na ciała stałe w sitku; wyrzucić ciała stałe.
Odstawić zapas na 10 minut; odtłuścić tłuszcz. Gotować, aby zmniejszyć do 10 filiżanek lub dodać wodę do pomiaru 10 filiżanek. Doprawić solą i pieprzem.