Turcja Posole
Posole z indyka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole z przepisem dania głównego. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 187 fanów. Mieszanka cebuli, Indyk, bulion z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Spróbuj Turcja Posole, Turcja Posole, oraz Post-Dzień Turcji Posole dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piecu rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i chiles Poblano ugotować na oleju do miękkości. Wymieszać z czosnkiem i gotować przez jedną lub dwie minuty. Doprawić pudrem z chile, kminkiem i oregano.
Wymieszać w bulionie z indyka, gotowanego indyka, konserwy zielonej papryki chile, fasoli cannellini i hominy. Mieszaj w wodzie, jeśli potrzeba więcej płynu, aby pokryć wszystko w garnku. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć. Dusić, mieszając od czasu do czasu, przez około godzinę, aby zmiksować smaki.