Turcja Lo Mein
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać indyka Lo Mein spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 210 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, olej canolan, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indyk Warzywny Lo Mein, Indyk Lo Mein Stir Fry, oraz Wędzony Indyk Lo Mein.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick na średnim ogniu, gotować indyka, marchew, cebula i czosnek w proszku w oleju, aż indyk nie jest już różowy. Złamać makaron.
Do mieszanki indyka dodać makaron, zawartość paczek przyprawowych i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3-5 minut.
Dodaj kapustę, groch i sos sojowy; gotuj i mieszaj, aż kapusta będzie chrupiąca-miękka i makaron będą miękkie, około 1 minuty.