Turcja Burger Patty Topi

Turcja Burger Patty Topi
Turkey Burger Patty Melts może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,02 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 43g tłuszczu i w sumie 586 kalorii. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, mielonego indyka, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 53%. Spróbuj Double Bean Burger Patty Melts, Staromodny Pasztecik Z Indyka Topi Się, oraz Patty Melts dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce dodaj panko, mleko, jajko, szałwię, tymianek oraz sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TymianekTymianek
MlekoMleko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz i odstaw na kilka minut.
3
Dodaj indyka i dobrze połącz. Uformuj podłużne placki (tej samej wielkości co chleb żytni)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytniChleb żytni
Cała TurcjaCała Turcja
4
Umieść na blasze wyłożonej papierem pergaminowym i wstaw do lodówki na 20-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Podczas gdy hamburgery odpoczywają, na dużej patelni do smażenia podgrzej 1/4 szklanki masła i 1 łyżkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę i smaż 15 do 20 minut lub do momentu, aż ładnie się skarmelizuje. Odłóż na bok, ale trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Na tej samej patelni, co smażona cebula, dodaj 3 łyżki oleju rzepakowego i grzybów i smaż 6-8 minut na średnim ogniu, aż zmiękną. Odłóż na bok, ale trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu, dodaj 1 łyżkę oleju rzepakowego i równomiernie rozprowadź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj hamburgery z indyka i gotuj przez 4 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burgery Z IndykaBurgery Z Indyka
10
Zdjąć z ognia, przykryć i ogrzać.
11
Posmaruj chleb żytni masłem i dodaj na patelnię, ułóż gruyere na chlebie, a następnie ułóż hamburgery z indyka na serze, ułóż cebulę i drugi kawałek żyta, powtórz dla wszystkich czterech hamburgerów. Po 2-3 minutach ostrożnie odwróć kanapkę i zrumień z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burgery Z IndykaBurgery Z Indyka
Chleb żytniChleb żytni
GruyereGruyere
MasłoMasło
SerSer
CebulaCebula
ChlebChleb
żytożyto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Usuń do deski do krojenia i wyciąć na przekątnej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
Podawać z musztardą i ostrą papryką wiśniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka WiśniowaOstra Papryka Wiśniowa
MusztardaMusztarda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn