Tunezyjski Ragout warzywny z Quinoa

Tunezyjski Ragout warzywny z Quinoa
Tunezyjski Ragout warzywny z komosą ryżową wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 260 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, kurkumy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tunezyjska Salsa Warzywna, Tunezyjski Tagine Warzywny, oraz Tunezyjski Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2
Dodaj wszystkie przyprawy, w tym laskę cynamonu i mieszaj przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3
Dodać cukinię, pomidory z puszki, ciecierzycę, rodzynki i bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dodać bakłażan i pomidory koktajlowe. Przykryj i gotuj na niskim poziomie, podczas gdy quinoa gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4
Podgrzać średniej wielkości garnek nonstick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać spłukane quinoa, i gotować, mieszając, przez kilka minut, aż quinoa jest dość sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
6
Dodać bulion warzywny i czosnek, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować, aż quinoa wchłonie całą wodę, o 15 protokół. (Jeśli quinoa jest przetargu i nie wydaje się wchłonąć całą wodę, zdjąć pokrywę i podkręcić ciepło na kilka minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Usuń laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
8
Rozłóż łóżko quinoa na każdym talerzu i góry ragout.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn