Tuńczyk i fasolka szparagowa z ryżem

Tuńczyk i fasolka szparagowa z ryżem
Tunan i fasolka szparagowa z ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 388 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bazylii, ryżu instant, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z fasolką szparagową i tuńczykiem, Zapiekany tuńczyk Ahi z chrupiącą fasolką sezamową, oraz Zapiekany Tuńczyk z fasolką szparagową, cytryną i Wasabi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn