Trzydziestominutowe Pieczone Burgery Z Tuńczykiem

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Trzydzieści minut pieczone hamburgery z tuńczykiem może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz tunan w wodzie, jajku, mielonym pieprzu i kilku innych rzeczach, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Thirty Minute Albacore Zapiekanka Z Tuńczyka, Trzydziestominutowy Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Trzydzieści minut Paella z pomidorami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Wymieszać tuńczyka, jajko, bułkę tartą, sól czosnkową i czarny pieprz i złożyć w kostkę pomidory i cebulę. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż hamburgery będą złociste i chrupiące, o 10 minut na stronie.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.