Trzy warzywne Penne z Estragonowo-bazyliowym Pesto

Trzy warzywne Penne z Estragonowo-bazyliowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj trzech warzyw Penne z Estragonowo-bazyliowym Pesto. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 737 kalorii, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z cytryny, bazylia, liście estragonu od 10 do 12 łodyg i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczone Pesto Z Czerwonej Papryki I Bazylii Penne Piccolini, Kurczak z pesto bazyliowego z Alfredo Penne i suszonymi pomidorami, oraz Kremowe Pesto Penne z warzywnymi wstążkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać duży garnek wody do zagotowania makaronu. Posolić wodę i dodać makaron gotować do al dente lub, z kęsem do niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Szparagi pokroić na 2-calowe kawałki pod kątem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Pokrój cukinię w kształty zapałek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
5
Pokrój fasolkę szparagową lub fasolkę szparagową na 2-calowe kawałki pod kątem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
6
Dodać warzywa do makaronu po penne gotuje około 5 minut. Gotować warzywa i makaron razem 2 protokół. Podczas gdy makaron gotuje, na małej patelni grzać orzeszki piniowe na złoty kolor, a następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
MakaronyMakarony
PennePenne
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Orzechy, bazylia, estragon, pietruszka, Skórka z cytryny, czosnek, ser i trochę soli i pieprzu w robocie kuchennym. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż utworzy się gęsty sos. Zeskrobać pesto na duże, płytkie danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SOSSOS
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Dodaj chochlę gorącej, skrobiowej wody z makaronu do pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
9
Odcedzić penne i warzywa i natychmiast dodać do pesto. Wrzucić do płaszcza makaron i warzywa równomiernie. Dostosuj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
PennePenne
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
Podawać z dodatkowym startym serem do podania przy stole.;
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn