Trzy miasta Hiszpanii Sernik

Trzy miasta Hiszpanii Sernik
Ten przepis służy 10. Jeśli 1,14 zł za porcję spada w budżecie, trzy miasta Hiszpanii sernik może być wielki bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać serek, wanilia, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Twin Cities Dogs, Banan śmietana Pekan chleb żurawinowy: opowieść o dwóch miastach, oraz Letnie Warzywa (Hiszpania) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać crumb crust zgodnie z zaleceniami. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubić serek z mikserem elektrycznym, aż puszysty i dodać jajka, 1 na raz, następnie wanilia i cukier, ubijając na małej prędkości, aż każdy składnik jest włączony i skrobanie dół miski między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść springform patelni ze skórką w płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać nadzienie do skorupy i piec w patelni do pieczenia (złapać kapie) w środku piekarnika 45 minut, lub aż ciasto jest ustawione 3 cale od krawędzi, ale centrum jest jeszcze lekko chwieje, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Odstawić na patelni do pieczenia na stojaku 5 minut. Pozostaw piekarnik włączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać śmietanę, cukier i wanilię. Upuść łyżki polewy wokół krawędzi ciasta i rozłóż delikatnie na środku, równomiernie wygładzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
2
Piec ciasto z polewą 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Uruchom nóż wokół górnej krawędzi ciasta, aby poluzować i całkowicie schłodzić w springform pan na stojaku. (Ciasto będzie nadal się ustawiać, gdy ostygnie.) Ciasto schłodzić, luźno przykryte, co najmniej 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
NóżNóż
4
Zdjąć bok z patelni i przenieść ciasto na talerz. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Sernik utrzymuje, przykryty i schłodzony, 3 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn