Trzy ciasto mleczne z Rompopem

Trzy ciasto mleczne z Rompopem
Trzy ciasto mleczne z Rompope może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki tortowej, masła, mleka odparowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rompope, Rompope (Meksykański Ajerkoniak), oraz Milk Tart layer cake-ciasto waniliowe z nadzieniem z kremu Milk Tart.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połowę płynu wlać do ciężkiego dużego rondla. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium i gotować delikatnie, aż mieszanina jest zmniejszona do 1 1/4 szklanki, często mieszając, o 17 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ubić pozostałą połowę płynu. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przed użyciem przewiń do letniej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 8-calowa patelnia tortowa o wysokości 2 cali. Dno garnka z pergaminem; pergaminem z masła i mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij jajka i cukier, aby wymieszać w dużej misce. Ustaw miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody). Za pomocą miksera elektrycznego, beat mieszaninę stale aż gruby, bladożółty, i potrojony w objętości, o 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć miskę z wody. Nadal ubijać mieszaninę do ostygnięcia, około 6 minut. Mąkę przesiać na mieszankę jajeczną w 3 dodatkach, delikatnie składając w każdym dodatku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść 1 Puchar ciasto do małej miseczki; złożyć w roztopionym masłem w 3 dodatkach. Delikatnie złożyć do ciasta w dużej misce, uważając, aby nie opróżnić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec ciasto, aż top będzie głęboki złoty i tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 25 minut. Fajne ciasto na patelni 10 minut. Włączyć ciasto na głębokim talerzu co najmniej 2 cale większe niż ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Usunąć pergamin. Używając drewnianego szpikulca, przekłuj ciasto na całej górze, odstępując Piercing 1/2 cala od siebie i naciskając szpikulec do dołu ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
SzaszłykiSzaszłyki
8
Stopniowo wlać połowę letniego syropu rompope na wierzch gorącego ciasta, rozprzestrzeniając się na ciasto za pomocą szpatułki i pozwalając syrop rompope namoczyć do ciasta przed dodaniem więcej. Odwróć ciasto na inny duży głęboki talerz. Przekłuć ciasto na całej górze, odstęp Piercing 1/2 cala od siebie i naciskając szaszłyk w dół do dołu ciasta. Stopniowo wlać pozostały syrop rompope na ciasto, smarując szpatułką i pozwalając syrop namoczyć przed dodaniem kolejnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
SzaszłykiSzaszłyki
9
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej, aż do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin, od czasu do czasu łyżki się syrop rompope, który zbiera się na dnie talerza i syrop maczając na ciasto. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę i cukier w dużej misce, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż lukier na torcie. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Udekoruj połowę jagód i mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
MiętaMięta
4
Podawać z pokrojonymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn