Truskawkowy Rabarbar Crunch

Truskawkowy Rabarbar Crunch
Truskawkowy rabarbar Crunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 7G białka, oraz 21g tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, rabarbar, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Rabarbar Truskawka Crunch, Makeover Truskawka Rabarbar Crunch, oraz Truskawkowe ciasto jogurtowe z rabarbarem z sosem truskawkowo-rabarbarowym.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój masło na kruche. Dodaj owies. Wciśnij połowę do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia; na wierzch z rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
W małym rondelku wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą; mieszać w wodzie, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia; dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Polać rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
6
Posyp żelatyną w proszku. Na wierzch z pozostałą mieszanką miękiszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
7
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy rabarbar zmięknie, a polewa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
W razie potrzeby podawaj z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Moet & Chandon Imperial (3 litrowa butelka-Jeroboam). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 600 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami.Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy).Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn