Truskawkowy Krem Angel Cake
Truskawkowy krem Angel Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 277 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz betty angel Food Cake mix, cukier granulowany, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Truskawkowy Krem Angel Cake, Truskawkowy Anioł Jedzenie Ciasto Lody, oraz Truskawkowy Krem Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto i zimną wodę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.)
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie są lepkie. Nie pod piec. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin.
W średniej misce ubij śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż glazurę truskawkową na bitą śmietanę.
Na talerzu serwowania, umieścić ciasto z rumiane stronie w dół. Wierzch i boki ciasta z mieszanką kremu truskawkowego. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
W małej misce, wymieszać truskawki i cukier; przechowywać w lodówce aż do porcji. Łyżka około 1/4 szklanki posiekanej mieszanki truskawek na każdej porcji. Przechowywać w lodówce.