Truskawkowy Krem Angel Cake

Truskawkowy Krem Angel Cake
Truskawkowy krem Angel Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 277 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz betty angel Food Cake mix, cukier granulowany, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Truskawkowy Krem Angel Cake, Truskawkowy Anioł Jedzenie Ciasto Lody, oraz Truskawkowy Krem Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto i zimną wodę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie są lepkie. Nie pod piec. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W średniej misce ubij śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż glazurę truskawkową na bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Na talerzu serwowania, umieścić ciasto z rumiane stronie w dół. Wierzch i boki ciasta z mieszanką kremu truskawkowego. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
W małej misce, wymieszać truskawki i cukier; przechowywać w lodówce aż do porcji. Łyżka około 1/4 szklanki posiekanej mieszanki truskawek na każdej porcji. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn