Truskawkowo-rabarbarowe Chipsy z kardamonem i gałką muszkatołową
Need a deser wegetariański? Truskawkowo-rabarbarowe Chipsy z kardamonem i gałką muszkatołową mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukier, mielony kardamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 155 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem truskawkowo-rabarbarowy z pomarańczą i kardamonem, Cytrynowe naleśniki kardamonowe z kremem truskawkowo-rabarbarowym, oraz Chipsy Z Gałką Muszkatołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w średniej misce.
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż utworzą się wilgotne grudki.
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło sześć 1 1/4-cup custard Cup.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem bitej śmietany w dużej misce; wymieszać, aby wymieszać.
Odstawić do wytworzenia soków, około 15 minut.
Mieszaninę rabarbaru podzielić między przygotowane kubki kremu.
Posypać polewą równomiernie na mieszaninie w każdym.
Piec, aż polewa jest złoty brąz i chrupiące i nadzienie jest bulgotanie grubo wokół krawędzi, o 45 protokół.
Podawać na ciepło ze słodzoną bitą śmietaną.