Truskawkowo-Rabarbarowa Margarita

Truskawkowa Margarita rabarbarowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na napoje. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz triple sec, rabarbar, soku pomarańczowego2 łyżki rozdartych liści mięty i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Margarita Rabarbarowo-Truskawkowa, Truskawkowo-Rabarbarowa Margarita, oraz Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz syrop rabarbarowy, tequilę, sok z limonki, triple sec, sok pomarańczowy, liście mięty i trochę kruszonego lodu w shakerze.
Łączyć w partiach, jeśli to konieczne.
Truskawki ułożyć na dnie 4 szklanek margarity. Margaritę przecedzić na truskawki.
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i cukru w średnim rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Dodać rabarbar i gotować, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Wyjąć rondel z ognia i stromo przez 1 godzinę.
Odcedzić płyn do małego rondla i gotować na dużym ogniu, aż lekko zmniejszy się i zgęstnieje, o 5 protokół.
Przełożyć syrop do miski. Przykryć i schłodzić w lodówce przez około 1 godzinę.