Truskawkowo-Pomarańczowa Rozkosz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj truskawkowo-pomarańczowej rozkoszy. Ten przepis służy 30 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, serek philadelphia, żelatynę o Smaku Truskawkowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Truskawkowa Rozkosz, Truskawkowa Rozkosz, oraz Truskawkowa Rozkosz.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę do suchych mieszanek żelatyny w średniej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie. Przechowywać w lodówce około 1-1 / 4 godzin lub do lekko zgęstnienia (konsystencja białka). Zarezerwuj kilka pomarańczy do dekoracji. Pozostałe pomarańcze delikatnie wymieszać w zagęszczoną żelatynę. Odstawić.
W oddzielnej średniej misce ubić śmietanę z serem i cukrem, aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać w 2 szklankach ubitej polewy. Łyżka do dużej miski; przykryć mieszaniną żelatyny.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Wierzch z pozostałą bitą polewą i zarezerwowanymi pomarańczami tuż przed podaniem.