Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Z Rodzynkami

Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Z Rodzynkami
Truskawkowe ciasto rabarbarowe z rodzynkami to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 214 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka masła, mielonego imbiru, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Chutney Z Rabarbarem, Wiśnią I Złotymi Rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Ułóż 9-calowe naczynie z ciasta z cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać razem truskawki, rabarbar, rodzynki, mąkę, cukier i imbir w misce; pozostawić mieszaninę na 15 minut. W międzyczasie rozwałkuj pozostałą skorupę na 10-calowe koło na mącznej powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umyj dolną skórkę białkiem jajka i wlej nadzienie. Nadzienie równomiernie posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Pokrój pozostałą skórkę na paski o szerokości 3/4 cala (użyj zapiekanego noża do ciasta, aby uzyskać ładniejszą skórkę). Zwilż Brzeg wypełnionej skorupy dolnej odrobiną wody i ułóż dwa najdłuższe paski w krzyż na środku ciasta. Pracując od następnego najdłuższego do najkrótszego paska, naprzemiennie poziome i pionowe paski, tkając paski podczas jazdy. Naciśnij paski kraty w dół na dolnej krawędzi skorupy do uszczelnienia, i przyciąć paski górnej skorupy starannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
5
Umieścić ciasto w obrębionej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut; niższe ciepło piekarnika do 400 stopni F (205 stopni C), i piec do złotego koloru, o 20 więcej minut. Wyrównaj krawędzie skorupy folią aluminiową, jeśli zbyt szybko brązowieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn