Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe

Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe
Truskawkowe ciasto rabarbarowe to bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 853 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka łodyg rabarbaru, gotowanie tapioka, przepis Pie crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe, Najlepsze Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż nadzienie: w dużej misce delikatnie połącz rabarbar i truskawki z cukrem, tapioką, solą i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TapiokaTapioka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić na 10 minut.
4
Rozwałkuj dolną skórkę i napełnij ciasto: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Rozwałkuj jeden krążek ciasta i ułóż nim dno naczynia do ciasta. Przyciąć do 1/2 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Przenieść nadzienie do skorupy i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Top the pie: 
8
Rozwałkować drugi krążek ciasta i ułożyć na cieście. Przyciąć krawędzie do Cala od krawędzi naczynia ciasto. Tuck górnej krawędzi skorupy na dolnej krawędzi skorupy i użyć palców lub widelcem do zaciskania górnej i dolnej krawędzi razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
9
Wytnij szczeliny na górze, aby para mogła uciec.
10
(Jeśli chcesz, aby uzyskać ładną glazurę na cieście, użyj pędzla do ciasta, aby przeczesać cienką warstwę białka lub śmietany na wierzch ciasta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
11
Piec: 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika 204° z blachą do pieczenia na Dolnym stojaku, aby złapać wszelkie soki, które mogą się rozlać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Piec przez 20 minut w temperaturze 204°, następnie zmniejszyć ogień do350 i piec dodatkowe 40-50 minut dłużej (50 do 60 minut dłużej, jeśli robi 10-calowe ciasto). Ciasto robi się, gdy skórka jest ładnie rumiana, a nadzienie (które widać przez otwory odpowietrzające) grube i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podawać na ciepło lub na zimno. Jeśli ochłodzisz do temperatury pokojowej, soki będą miały więcej czasu na zagęszczenie. Ciasto można również przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni lub w lodówce przez 5 dni.

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Ciasto w menu? Spróbuj sparować z Lambrusco Dolce, późne zbiory Riesling i Vin Santo. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Winnice późno żniwa Riesling z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Późne Zbiory Riesling
Winnice Późne Zbiory Riesling
Bladożółty kolor, nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie wyświetla idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn