Truskawki w czerwonym winie
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wino, takie jak santa maddalena, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody Z Truskawkami I Czerwonym Winem, Truskawki z czerwonym winem i Cassis, oraz Truskawki W Czerwonym Winie Z Wanilią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać wino, sok z cytryny i cukier (do smaku). Wymieszać truskawki i pozostawić do maceracji w temperaturze pokojowej 1 godzinę, a następnie schłodzić do ostygnięcia, do 1 godziny, ale już nie. (Owoce stają się zbyt miękkie, jeśli parują dłużej niż 2 godziny.)
Podawać jagody w małych miseczkach z niektórymi sokami.