Truskawka i czekolada Jiggle-Fluff Pie

Truskawka i czekolada Jiggle-Fluff Pie
Truskawka i czekolada jiggling-Fluff Pie trwa około 3 godziny i 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,72 USD za porcję. Ten deser ma 791 kalorii, 8G białka, oraz 62g tłuszczu na porcję. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cukru pudru, soli, ciężkiej śmietany i mieszanki żelatyny w proszku o Smaku Truskawkowym. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak doskonałe. Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, Puch Truskawkowy, oraz Puch Truskawkowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Mikser Stojący lub elektryczny mikser ręczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Na patelni o wymiarach 13 na 9 cali dodaj precle, masło i 2 łyżki cukru. Wymieszaj, aby połączyć. Wciśnij mieszaninę na dno patelni i piecz od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wyjmij z piekarnika i odstaw do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
W mikserze stojącym lub średniej misce dodaj serek śmietankowy, 2 łyżki cukru, cukier puder, kakao w proszku i ubijaj, aż dobrze się połączą. W czystej misce wymieszaj 2 szklanki gęstej śmietany, wanilię, 1 łyżkę cukru i szczyptę soli i ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę w mieszankę serków śmietankowych i rozprowadź równomiernie na schłodzonej skórce precla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj sok ananasowy do małego garnka na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Zdjąć z ognia, dodać żelatynę w proszku i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
8
Dodaj truskawki i pozwól mieszance osiągnąć temperaturę pokojową lub szybko schłodzić ją nad miską wypełnioną lodowatą wodą podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wlej mieszaninę żelatyny na warstwę serka śmietankowego i wstaw do lodówki, aż stwardnieje, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
10
Ubij pozostałe 2 szklanki gęstej śmietany z pozostałymi 2 łyżkami cukru. Po związaniu warstwy żelatyny truskawkowej wygładź bitą śmietanę na wierzchu i równomiernie posyp wiórkami czekoladowymi. Wstaw do lodówki co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Anioł Późne Zbiory Riesling
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn