Trufle Lodowe
Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Lato. Jeśli masz półsłodką czekoladę, olej roślinny, lody kawowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Lody Truskawkowe Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia duża obramowana blacha do pieczenia z woskowanym papierem. Korzystanie 1 1/2-calowy Okrągły miarka do lodów lub okrągły 1 łyżka miarka łyżka i pracy szybko, scoop się 8 okrągłe kulki każdy z wanilii, kawy i lodów czekoladowych, umieszczając lody na przygotowanej blachy do pieczenia. Zamrozić lody przez noc.
Połącz posiekaną czekoladę i olej roślinny w dużej metalowej misce.
Umieść miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody; mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Wyjąć miskę z wody. Chłodna czekolada, aż ledwo letnie.
Umieść migdały, kokos i pistacje w 3 oddzielnych miseczkach. Linia 3 Pie naczynia lub talerze z woskowanego papieru. Pracując z 1 kulką lodów waniliowych na raz i pracując szybko, wrzuć do letniej roztopionej czekolady. Za pomocą widelca obróć się, aby pokryć i podnieść kulkę pokrytą czekoladą. Upuść piłkę z widelca do miski z migdałami, używając rąk, aby obrócić się do płaszcza.
Trufle umieścić w 1 przygotowanym naczyniu ciasto. Powtórzyć z pozostałymi kulkami lodów waniliowych, roztopioną czekoladą i migdałami; umieścić w zamrażarce. Powtórz tę samą procedurę, upuszczając kulki lodów kawowych do roztopionej czekolady, następnie kokosa i upuszczając kulki lodów czekoladowych do roztopionej czekolady, a następnie pistacji. Zamrozić wszystkie trufle lodowe do jędrności, około 2 godzin, następnie przykryć i pozostawić zamrożone. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Zamrozić.)
Na każdym z 8 talerzy umieść 1 truflę lodową pokrytą migdałami, 1 truflę kokosową i 1 truflę pistacjową i podawaj.