Trufle Kokosowe
Trufle Kokosowe wymagają około 1 godzina od początku do końca. Za 22 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 100. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 10g tłuszczu. 71 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu z rumu, dysków do powlekania cukierków, polewy cukierków z mlecznej czekolady i polewy cukierków. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Trufle Kokosowe, Trufle Kokosowe, oraz Trufle Kokosowe.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku rozgrzej masło na średnim ogniu na złoty kolor, około 7 minut.
Zdjąć z ognia; dodać cukier cukierniczy, śmietanę i kokos. Podziel mieszaninę na cztery miski; wymieszaj inny ekstrakt smakowy do każdej miski. Przykryj i wstaw do lodówki na 45 minut lub do łatwego w obsłudze.
Uformuj schłodzone mieszanki w 1 cal. kulki; umieść na czterech oddzielnych woskowanych arkuszach wyłożonych papierem do pieczenia. Schłodź przez 1-2 godziny lub do twardości.
Zanurz kulki o smaku migdałowym w polewie z mlecznej czekolady; posyp zmielonymi migdałami.
Umieść na woskowanym papierze do stwardnienia.
Zanurz pozostałe kulki w polewie z mlecznej czekolady; umieść na woskowanym papierze do stwardnienia.
Mżawka biała powłoka nad truflami rumowymi, czerwona powłoka nad truflami wiśniowymi i zielona powłoka nad truflami miętowymi.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Laurent-Perrier Brut. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.