True Texas Chili

True Texas Chili
Przepis True Texas Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 745 kalorii, 57g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. 662 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka soli koszernej, bulion wołowy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to True Texas Chili, Szybkie Chili-sprawdzona i prawdziwa rodzina, oraz 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili.

Instrukcje

1
Umieść chiles w prostopadłej dużej patelni na średnim ogniu i delikatnie tosty chiles aż pachnące, 2 do 3 minut na stronie. Nie pozwól im spłonąć, bo staną się gorzkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieść chiles w misce i przykryć je bardzo gorącą wodą i moczyć do miękkości, 15 do 45 minut, obracając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odcedzić chiles; podzielić je i usunąć łodygi i nasiona (krótkie płukanie pomaga usunąć nasiona, ale nie zmyć miąższu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
4
Umieść chiles w misce blendera i dodaj kminek, czarny pieprz, 1 łyżka soli i 1/4 szklanki wody. Miksturę przecier, dodając w razie potrzeby więcej wody (i od czasu do czasu zeskrobując boki słoika blendera), aż do uzyskania gładkiej, lekko płynnej pasty (chcesz wyeliminować wszystkie, z wyjątkiem najmniejszych kawałków skóry.) Odstawić pastę chile na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pasta ChiliPasta Chili
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Powrót patelni na średnim ogniu i stopić 2 łyżki smalcu. Kiedy zaczyna palić, zawirować patelnię do płaszcza i dodać połowę wołowiny. Lekko brązowy z co najmniej dwóch stron, około 3 minut na stronę, zmniejszając ogień, jeśli mięso grozi spaleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
SmalecSmalec
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przełożyć do miski i powtórzyć z 2 łyżkami smalcu i pozostałą wołowiną. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Niech patelnia ostygnie lekko, i umieścić go na średnim ogniu. Roztopić pozostałą 1 łyżkę smalcu na patelni; dodać cebulę i czosnek i gotować delikatnie przez 3 do 4 protokół, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj bulion, pozostałe 2 szklanki wody i stopniowo ubijaj masę harina, aby uniknąć grudek. Wymieszać w reserved Chile pasty, skrobanie dno patelni z łopatką poluzować wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodaj zarezerwowaną wołowinę (i wszelkie soki w misce) i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać barest możliwe gotować (tylko kilka pęcherzyków przełamując powierzchnię) i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie, ale nadal nieco twarde i 1 1/2 do 2 szklanki zagęszczonego, ale nadal płynny sos otacza kostki mięsa, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dokładnie wymieszać z brązowym cukrem i octem i dodać więcej soli do smaku; delikatnie dusić 10 minut więcej. W tym momencie może to wyglądać jak nadmiar sosu. Wyłącz ogień i odstawić chili na co najmniej 30 minut, w tym czasie mięso wchłonie około połowy pozostałego sosu na patelni, pozostawiając mięso skąpane w gęstym, nieco płynnym sosie. Wymieszać z dodatkowym bulionem lub wodą, jeśli mieszanina wydaje się zbyt sucha. Jeśli mieszanka wydaje się nieco luźna i mokra, pozwól jej trochę bardziej na wolnym ogniu (czasami lubimy częściowo zmiażdżyć kostki wołowiny z tyłu łyżki, aby mogły wchłonąć więcej sosu). Dostosuj równowagę smaków z odrobiną dodatkowej soli, cukru lub octu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Podgrzej delikatnie i podawaj w pojedynczych miseczkach z odrobiną kwaśnej śmietany na wierzchu i klinem limonki z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
From Lobel 's Meat Bible: All you Need to Know About Meat and drób from America' s Master Butchers by Stanley, Evan, Mark, and David Lobel, with Mary Goodbody and David Whiteman. Copyright © 2009 by Morris Lobel & Sons, Inc.; fotografie © 2009 by Lucy Schaeffer. Wydany przez Chronicle Books LLC.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn